Afgelast

Het is je vast niet ontgaan: alle extra maatregelen in Nederland in verband met het Coronavirus. Door deze maatregelen hebben we helaas moeten besluiten om de komende zomereditie van onze Kinderkleding- en Speelgoedbeurs De Lier te annuleren. De beurs die gepland stond voor 4 april in Optisport Sportcentrum Vreeloo, gaat dus niet door ? Alles voor een …

Afgelast Lees verder »

Een cheque voor ODIS

Op zondag 24 november heeft de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs De Lier een cheque ter waarde van € 500 overhandigd aan handbalvereniging ODIS. De cheque werd overhandigd aan de voorzitter van ODIS tijdens de thuiswedstrijd van meiden E1. De cheque heeft de meiden van ODIS waarschijnlijk vleugels gegeven want de wedstrijd werd glansrijk gewonnen.

Jaarverslag 2017 Oost Europa Commissie Maasdijk

Kleding en speelgoed wat niet verkocht is op onze beurs en niet retour hoeft naar de verkopers, wordt opgehaald door de Oost Europa Commissie Maasdijk. Zij zorgen ervoor dat alle spullen goed terecht komen bij een aantal weeshuizen in Roemenië. Lees hier het jaarverslag van 2017 van deze commissie.

Een cheque voor Valto

Zaterdagochtend 18 november mocht korfbalvereniging Valto een cheque van onze beurs in ontvangst nemen. Met deze gift gaat Valto materiaal kopen én komt het spaardoel van een extra dug-out dichterbij!