Hoe werkt het precies?

Twee keer per jaar tijdens de beursdag kun je bij ons goede tweedehands kinderkleding en speelgoed kopen! Kopers betalen bij de kassa 10% extra op het totale verkoopbedrag.  Met deze 10% kunnen wij de organisatie van de beurs rond krijgen. Let op: je kan op de beurs niet pinnen!

  • Entree is gratis
  • Bij binnenkomst krijg je een shopper om mee te winkelen. De eigen tas mag mee, laat wel even zien bij het afrekenen van de gekochte spullen dat deze leeg is.
  • Hang spullen die je niet wilt hebben weer terug of geef het aan een vrijwilliger. Zo kunnen anderen deze kleding aanschaffen. Wacht dus niet tot het eind van de beurs, dan wordt de kleding niet meer verkocht.
  • Laat de prijsstickers op de kleding zitten. Hier staat ook het nummer van de verkoper op. Geen sticker = geen verkoop

Op onze beurs verkopen wij kinderkleding en speelgoed dat door inbrengers te koop aangeboden wordt. Deze inbrengers, momenteel ruim 200, voorzien alle artikelen van een etiket met hun verkoopnummer en verkoopbedrag en leveren hun spullen op de vrijdagavond voor de beurs in.

De vrijwilligers stallen alle ingebrachte spullen uit. De kleding op rekken. Jassen bij jassen en jurken bij jurken. Alles voorzien van maatkaarten. Ook het speelgoed ligt keurig gerangschikt bij elkaar. We maken er een overzichtelijke beurs van.

Zaterdagmiddag is er van 13.00 tot 15.30 uur beurs. Kopers kunnen dan de tweedehands spullen aanschaffen. Bij de kassa’s worden deze spullen afgerekend. Ook worden bij de kassa de verkoopnummers en verkoopbedragen genoteerd. De kopers betalen 10% extra op het totale verkoopbedrag. Met deze 10% kunnen wij de organisatie rond krijgen.

Na de beurs zijn er nog heleboel spullen over. Aan alle inbrengers wordt gevraagd of zij de niet verkochte spullen terug willen of dat het naar Roemenië kan. Op het etiket staat een rode ‘R’ genoteerd als de mensen de spullen aan Roemenië schenken.

Een deel van de verkoopopbrengsten wordt geschonken aan maatschappelijke doelen in het Westland.

Vragen of opmerkingen? Stuur ze ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Wil je op de wachtlijst als inbrenger? Vul dan dit formulier in.

Adres: Sportcentrum Vreeloo, Veilingweg 16, De Lier