Veelgestelde vragen

kinderkledingbeurs spellen

Zeker wel! Sinds de winterbeurs van 2022 is betalen per pin zelfs de enige betaalmogelijkheid. Helaas neemt de beurs geen contante betalingen meer aan.

De kinderkledingbeurs is altijd op zoek naar helpende handjes. Vul het formulier in wat je op onze website kan vinden en ontvang alle informatie. 

Op dit moment is er een wachtlijst om verkoper te kunnen worden. Maar na iedere beurs komen er weer verkoopnummers vrij, dus schrijf je vooral in op de wachtlijst. Je vindt ‘m op de website via de knop ‘aanmelden’ in het hoofdmenu.

Je mag in totaal 2 vuilniszakken vol per beurs aanbieden om te verkopen. Zo  blijft het totale aanbod overzichtelijk en kan alle kleding goed verkocht worden. Let op: maximaal 15 stuks babykleding.

De sporthal huren we vanaf vrijdagavond 18.00u. De vrijwilligers maken alle voorbereidingen in orde zodat alle verkopers vanaf 19.00u spullen kunnen inleveren. Eerder gaat helaas niet lukken.

Alle verkopers die in het bezit zijn van een verkoopnummer ontvangen ongeveer 3 weken voor de beurs automatisch een mail inclusief alle informatie over het verkopen op de beurs.

Je behoudt je verkoopnummer voor toekomstige beurzen totdat je zelf bij ons opzegt. Per beurs dat je wilt verkopen, heb je wel een verkoopbevestiging nodig.

Lange broeken mogen worden ingeleverd om te verkopen, maar geen dikke winterbroeken zoals bijvoorbeeld een ribbroek. Dunne broeken voor het voorjaar en zomer zijn geen probleem. Spijkerbroeken kunnen ook worden ingeleverd..

Je vindt een voorbeeld van de lay-out van de verkoopsticker op onze website, zie https://www.kinderkledingbeursdelier.nl/hoe-werkt-het/ onder het kopje Verwerking.