Aanmelden

als vrijwilliger of verkoper
spijkerbroeken
Kinderkledingbeurs meer spellen

Vrijwilligers

Al jaren wordt de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs De Lier georganiseerd door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Er moet namelijk veel gebeuren om de beurs iedere keer een succes te laten worden.

kinderkledingbeurs jassen

Sorteren

Alle ingeleverde kleding en al het speelgoed wordt door de vrijwilligers bekeken en beoordeeld. Daarna wordt alles gesorteerd, netjes op rekken gehangen of op tafels uitgestald zodat het prettig winkelen is bij ons op de beurs.

spellen

Versterking gevraagd!

Om er zeker van te zijn dat er op iedere beurs voldoende vrijwilligers zijn om alles op rolletjes te laten verlopen, breiden we graag het vrijwilligersbestand uit.
Vind je het leuk om ons de komende beurs én de beurzen in de toekomst te helpen?

kinderkledingbeurs spellen

Aanmelden

Ben je bereid om flink aan te pakken?
Kan je op vrijdagavond en op zaterdag de hele dag komen helpen?
Stuur snel een mail en meld je aan!

Verkopers

Wil je ook kleding en speelgoed op de beurs verkopen? Op dit moment nemen we geen nieuwe inbrengers aan door de grote hoeveelheid bestaande inbrengers.

kinderkledingbeurs poppen

Wachtlijst

Als je verkoper wil worden op de beurs, vul je dit formulier in. Je komt automatisch op een wachtlijst. Na iedere beurs vullen we de vrijgekomen verkoopnummers in vanaf deze wachtlijst.

kinderboeken

Bevestiging

Als er een verkoopnummer vrijkomt, krijg je automatisch een mail waarmee je de inschrijving kan afronden en een verkoopnummer kan ontvangen.

"De Kinderkleding- en Speelgoedbeurs De Lier zorgt voor een win-win-win. Er worden vele kinderen blij gemaakt.”